Orosházi lakónak aki Szegeden szándékozik tanulni egyetemen annak szerintetek a bejárás vagy a kollégium az optimális?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 14:36
A kérdező szavazást indított:
bejárás
kollégium
8 szavazat
1/2 anonim válasza:
Ha bejutsz, akkor koli. Vagyis szerintem az egy jó buli. Én sokat feláldoztam érte és nem bántam meg.
Amúgy gondolom jövőre mész, a kolis jelentkezést már annyira lekésted, hogy már beköltözni is lehet. Tehát rengeteg időd van ezen agyalni.
2/2 anonim válasza:
Kolesz vagy albérlet. A volt barátnőm Algyőről járt be, alig fél óra volt az út, de így is egy rakat ideje elment az utazással. Korán kellett kelnie, későn ért haza, nem tudott eleget aludni, ráadásul órák között se tudott hazamenni, mert semmi értelme nem volt. Én ehhez képes 15 perc alatt bent voltam bicajjal az egyetemen, órák között simán haza tudtam menni. Én azt javasolnám, hogy ha megteheted, semmiképp se legyél bejárós, elég nehéz lesz az egyetem anélkül is, hogy tovább nehezítenéd magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!