Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy állítsam össze a kurzusaim?

Attásko kérdése:

Hogy állítsam össze a kurzusaim?

Figyelt kérdés
Nemsokára kezdek a SZTE-ÁJTK nemzetközi tanulmányok szakán, és fogalmam sincs, hogy melyik tárgyakat érdemes felvenni, vagy hogyan válogassam ki, miket válasszak első évben. Valakinek valami tipp? Esetleg aki ezt tanulta, miket vett fel?
2022. aug. 29. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
9-es ez egyáltalán nem releváns Magyarországon. Így bármit mondasz a kérdezőnek nem lesz hasznos.
2022. aug. 29. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:

De, az releváns Magyarországon, hogy hogyan kellene kinéznie az egyetemi adminisztrációnak, és emiatt nem a hallgatót kellene baszogatni.

Az nem releváns, hogy ti a szerencsétlen kérdezőt csesztetitek azért, mert a magyar egyetemek nem csinálják a dolgukat.

2022. aug. 29. 20:12
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
12. De ezt nem tőled fogják megtanulni, úgyhogy leszakadhatnál a mantrádról. Nem kérdezték a külföldi helyzetet.
2022. aug. 29. 20:31
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
13. Szerintem meg téged nem kérdezett senki.
2022. aug. 29. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
14. Fáj, hogy az okoskodásoddal nem segítesz, csak osztod az észt? Foglalkozz a kinti életeddel. Biztos jó!
2022. aug. 29. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem veszed észre, hogy röhejes vagy?

Leosztjátok a Kérdezőt, hogy találja fel magát, meg hogy legyen önálló. Szólok, hogy az egyetem feladata lenne a hallgatók eligazítása, ahogyan más, civilizált országban is megoldják ezt. Erre nekiállsz itt okoskodni, hogy ez nem külföld. Gondolom fidesz szavazó is vagy, meg kajálod a sorosellenes propagandát, igaz?

2022. aug. 29. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
16. 6 év egyetemmel a hátam mögött tudom, hogy itthon mi a helyzet és mit várhat el az ember az egyetemtől. Nincs közöd hozzá, de nem vagyok fideszes. Érezd jól magad Írországban, ott gondolom minden szuper. Ne is gyere haza, csak rosszul éreznéd magad.
2022. aug. 29. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
17. Én pedig 6 diplomával és egy doktorival a hátam mögött tudom, hogy mi az, amit meg kellene tenniük az egyetemeknek ahhoz, hogy egy sikeresebb generációt felneveljenek. Az egyik többek között a hatékony egyetemi adminisztráció, amely a hallgatókat szolgálja.
2022. aug. 29. 22:11
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
És mitől lesz jobb a kérdezőnek, hogy te ezt hangoztatod? Mitől lesz ez megoldás a problémájára, hogy hisztizel, hogy nálatok ez, hogy működik. Fogd fel Magyarországon ilyen nincs, akkor sem ha itt te neki állsz cirkuszolni, de akkor sem ha a kérdező a te szavaid nyomán neki áll bent. Ki fogják röhögni, vagy legyintenek rá. De akkor hallgasson a "kellene lennie" szavakra és keresse "hátha talál" :DDD. Csak nehogy addigra lekésse az összes kurzusfelvételt, és még sorolhatnám. 3 kattintás felmegy a kar honlapjára megnézi, hol az órarend, megnézi a tantervét, hálótervét ugyanott, felmegy a Neptun oldalára megnézi a kurzusfelvétel időpontját, ennyi a dolga. És felveszi azt amit előírtak neki. Ha erre nem vagy képes 6 diplomával az a te szegénységi bizonyítványod. Önállóság. Ez egyáltalán nem megerőltető, és nem vesz el órákat, napokat az életéből. Az órarendje alapján 15 p se kell, hogy felvegye a tárgyait. De okoskodj csak azzal, minek kellene lennie, hátha addig lekés mindent és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, csak mert Írországban ez van :DD. Sőt nagyon színvonalas lehet az egyetem, ahová jársz, hogyha a szövegértés sem megy. A kérdező nem az írországi, hanem a magyarországi állapotokra kíváncsi.
2022. aug. 30. 14:15
 20/21 anonim ***** válasza:

19. Én nem hangoztatok semmit. Annyit mondtam, hogy nem a Kérdezőt kellene leoltani azért, mert a hallgatók nulla segítséget kapnak a töketlen adminisztrációtól; illetve ez a cinikus beszólogatás, hogy “felnőtt vagy igazodj el” (a káoszban) nem segít senkinek sem.

Viszont nem tudom neked konkrétan mi bajod van, miért velem kötözködsz? Ha ilyen grafomán vagy, írhattál volna valami értelmeset is.

2022. aug. 30. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!