Aluse kérdése:
SZTE TTIK programtervező informatika szakának a 2018. szeptemberében induló kurzusaihoz milyen emelt szintű érettségi követelményei vannak?
Figyelt kérdés
Még múlt tanévben azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy a matematika az kötelező (középszintű v. emelt) valamint egy választott érettségi a feltételek közül ( az is lehet középszintű v. emelt). Most viszont azt olvastam, hogy két középszintű szükséges, ebből az egyik a kötelező magyar. Akkor az emelt szintű informatikával semmire se megyek?
Valamint a felvételihez milyen feltételek vannak? Mármint alkalmassági vizsga? A honlapon azt olvastam, hogy szóbeli vizsga szükséges, de az mit takar? Többet nem írtak mellé. Vagy valami más is kell a megadott ponthatáron kívül? Kissé kétségbe vagyok esve végzős létemre :( Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2017. nov. 8. 15:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!