Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fogászati vagy kardiológiai...

Fogászati vagy kardiológiai asszisztens a jobb szakma?

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 03:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem lett túl szimpatikus. Logisztika esetleg? Az mozgalmasabb.

Amúgy ha még nem vetetted el teljesen az egészségügyet, akkor lehet érdemes lenne a kórházaknál érdeklődni, mert van hogy felvesznek végzettség nélkül és ők beiskoláznak. A honlapjukon nézd meg az álláshirdetéseket, általában fel van tüntetve ha támogatják a sulit. Ha nincs, akkor telefonon érdeklődhetsz.

2022. szept. 1. 23:44
 22/24 A kérdező kommentje:

Sajnos a logisztika meg betelt. Ez a szívás itt vidéken. Nincs annyi suli.

Köszönöm az infót! Azt mondjuk nem tudom, hogy asszisztenseknek is beiskoláznak-e, vagy csak ápolónak?

Szeretnèk emberekkel dolgozni, de az “ápolás” része kevésbé szimpatikus, mint a másik. 50kg-os, kicsi nő vagyok. Nem tudom mennyire kell oda fizikum, meg az ambuláns asszisztenciát jobban magamnak érzem.

Szóval, igen, emberek. Pénzügy meg inkább magányos melónak tűnik. Persze, aztán lehet, hogy megkedvelem. Adok talán egy esélyt neki, mert ingyenes és ki lehet iratkozni közben.

2022. szept. 2. 00:49
 23/24 anonim ***** válasza:

Hmm, akkor nem valami rugalmas az iskola. Felvehettek volna, úgyis van lemorzsolódás minden tanfolyam elején.

Azt én sem tudom, de gondolom ápolónak, (vagy akár szakasszisztensnek? osztálytól függően). A legtöbb osztályon nem magatehetetlen emberek vannak, szóval nem kell őket emelgetni meg mindenféléből kimosni. Utána ápolóként rendelőkben is lehet dolgozni.

Amúgy én is vidékről járok majd fel, mert itt felénk sincs nagy választék.

2022. szept. 4. 12:30
 24/24 A kérdező kommentje:

23-Igen, van lemorzsolódás, írták is, ha valaki visszamondja, akkor hívnak, de nem hívtak...

Szerintem a szakasszisztens az, aki rendelőkben van, vizsgálatoknál segít nem?

Az ápoló meg osztályokon, magatehetetlen betegekkel. Bár, nem tudom pontosan.

2022. szept. 4. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!