Fogászati vagy kardiológiai asszisztens a jobb szakma?
Nekem is külföld a cél.
Szerintem majd csak holnap a beiratkozáskor fogok dönteni, főleg ha esetleg valamelyik nem indul. 😂
Hát nálunk egyik sem indul. :(
Most jelentkeztem pénzügyisnek. Az indul. Annyira nem érdekel, de kell egy szakma.
Szerintem még elmegyek egy barista+mixer tanfolyamra is és külföld a cél ha befejeztem mindent. Az mindig indul. Csak ilyen “covid terhes” időkben a vendéglátás lutri. Ezért csinálom mellé a pénzügyet.
Szóval, holnap iratkozok be pénzügyisnek. :D
Ohh, sajnálom hogy nem indulnak. Nincs másik iskola a környéken?
Régebben elkezdtem egy pénzügyi számviteli ügyintéző okj-t, de elég hamar abbahagytam, mert nagyon unalmasnak találtam.😬 Egyedül a számvitel rész tetszett.
Én is csak “b” opcióként tartom meg. Elsőként a barista+mixer érdekel, csak jó ha van covid esetére egy szakma a tarsolyomban.
Nem, sajnos nincs másik suli.
Sok sikert mindkét tanfolyamhoz, jól el leszel velük. 😁
A pénzügyi szerintem elég piacképes, akár mérlegképes nélkül is. (Amihez amúgy már egy érettségi is elég.)
Ma beiratkoztam a kardiológiai és angiológiai asszisztensre, de azért rákérdeztem, hogy van-e lehetőség variálni az első év után. 😂
Már csak egy nyelvtanfolyamot kell keresnem mellé.
Sok sikert neked!:)
Azt hiszem, hogy lehet variálni, mert első éven eü asszisztens vagy, utána meg szakosodsz. :) De gondolom elmondták. ;)
Én is keresek nyelvtanfolyamot.
Szerinted mi éri meg jobban? Német nyelvterület vagy angol nyelvterületek? :D Vagy úgy összeségében melyik nyelv? Angolbol B2 nyelvvizsgám van, de azóta felejtettem, mióta csináltam, németül meg egy mukkot sem tudok. :D
Igen, az első év közös az összes szakirányon.
A Brexit óta német nyelvterületen egyszerűbb elhelyezkedni. Amúgy itthon is nagyon hasznos nyelv és nem csak a vendéglátásban.
Szóval szerintem kezdd el a németet egy tanfolyamon, az angollal pedig otthon foglalkozz*.
Én is németre fogok járni, mert angolul már beszélek. Két év az egészségügyi suli, annyi idő elég kell legyen egy erős B2 szinthez.
* (Néhai) B2-es szinttel nem iskolás könyvekkel kínlódni! 😅
Szerintem is hasznos lenne a német...lehet, hogy belevágok, mert az angol megy, csak fel kell frissíteni.
Egyébként...ma voltam tájékoztatón. Nagyon száraznak tűnik, még nem tudom, hogy valóban elkezdem-e. A vendéglátás sokkal jobban érdekel. De az meg nem egy biztos állás már manapság. Nem baj, ez egy egy éves, rövidített képzés. Májusig megcsinálom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!