Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fogászati vagy kardiológiai...

Fogászati vagy kardiológiai asszisztens a jobb szakma?

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 03:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Fogászati
2022. aug. 26. 03:41
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
A fogászati szerintem elég hamar túltöltött lesz, mostanában elég sokan azon pörögnek.
2022. aug. 26. 10:19
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Legalább van mellette normális életed. Kevesebb az ügyelet
2022. aug. 26. 10:47
 4/24 A kérdező kommentje:
És kardiológiairól mi a vélemény? El lehet vele helyezkedni? (Az jobban érdekelne...)
2022. aug. 26. 13:03
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó fogászati asszisztensre van kereslet, mi is hónapokig keresgéltünk, mire találtunk valakit. A többség, aki kiesett a rostán, annak a munkamoráljával volt baj, hol az volt a gond, hogy 20 óránál többet nem akar dolgozni, hol a 2 műszak nem tetszett (vannak délelőttös meg délutános napok). Elég sokan végzik el úgy ezt a képzést, hogy valójában komoly hiányosságok vannak kommunikációs készségekből, meg alapvető egészségtani folyamatokból, tehát lehet sokan elvégzik a szakmát, de az elhivatottakból hiány van.

Itt nincs ügyelet, kivéve ha olyan helyen dolgozik az ember sőt, mi pl karácsony környékén sem dolgozunk annyit, maximum váltásban 1-1 napot leügyelünk a 2 ünnep között, de érezhetően több szabadság van nálunk, mint például kardiológus apósomnál és így az asszisztenseinél is. Mi a plusz, magánbevételeinket megosztjuk az asszisztenseinkkel, így elég szép prémiumok tudnak azért lenni szinte minden hónap végén, nem a minimálbért viszik haza. De persze ehhez úgy is kell hozzáállni. Volt olyan kolleganő, aki a telefonját nyomkodta és 10 percenként eltűnt dohányozni, őneki puttony fing nem jutott, míg a jelenlegi asszisztensem bére rendszeresen meg van toldva, jobb hónapokban a triplájával.

2022. aug. 26. 13:43
 6/24 anonim ***** válasza:

Én a kardiológiai és a radiográfiai asszisztens képzést néztem ki, de még mindig nem tudtam dönteni.

Nézegetem az állásajánlatokat, de nem nagyon találok olyan hirdetést, ahol konkrétan kardiológiai asszisztenst keresnek. Sok egészségügyi asszisztens állásnál csak 54,55-ös ápolót jelölnek meg feltételként. 🤔

2022. aug. 28. 20:38
 7/24 A kérdező kommentje:

Melyik varosban nezegetted 6-os?

Mert abban a suliban, ahol én néztem, hirdetik mindkettőt.

2022. aug. 28. 20:45
 8/24 A kérdező kommentje:
Mármint a radiografiai es kardiologiai kepzest is.
2022. aug. 28. 20:46
 9/24 anonim ***** válasza:
Budapesten a Raoul Wallenbergbe jelentkeznék. Te hová? Döntöttél már mire jelentkezel?
2022. aug. 30. 00:39
 10/24 A kérdező kommentje:
Én Szombathely. Szerintem fogászati lesz. Azzal több esély van magánban elhelyezkedni és külföldön is megfizetik (mondjuk ott a kardiológiait is).
2022. aug. 30. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!