Könyvosztásra mehetek egyedül?
Figyelt kérdés
Elég elfoglaltak a szüleim mostanában és nem akarom hogy még velem is járkálni kelljen mindenfelé. Nekik kell aláírni valami papírt vagy csak nekem?
10.o
2022. aug. 25. 09:59
1/4 anonim válasza:
Nalunk anno nem kellett inkabb csak azert jottek h kocsival haza tudjuk vinni a tankonyveket es ne buszon/gyalog kelljen hurcolni a 100 kilos csomagokat
2/4 anonim válasza:
16 évesen jogi értelemben ilyen dolgokat már intézhetsz egyedül.
3/4 anonim válasza:
Menj nyugodtan egyedül, én gimiben végig egyedül mentem tankönyv osztásra. Max annyit mondtam, hogy a szüleim pont dolgoznak, de nem nagyon kérdeztek soha semmit.
4/4 anonim válasza:
Hogyha nem kötötte ki az iskolád, hogy kötelező szülőnek is jelen lenni, mehetsz egyedül. Én már 8.-ban is egyedül vettem át a könyveket emlékeim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!