Felesleges a rövidített vacakkal fáradni. Könyv és előadás. És ezek alapján írhatsz tételvázlatot, de más hülyeségeivel foglalkozni nem
a túlélés jele.
2022. szept. 30. 22:07
12/18 anonim válasza:
Fecó jegyzetet mondogatta nálunk is mindenki. Én végighallgattam a panoptokat, onnan leírtam a diákat még (nekem könnyebb megjegyezni, ha én is írom közben). Egyébként meg TK. Nem is értem mit akarsz belőle jegyzetelni, az egész lényeg.
2022. nov. 18. 00:24
13/18 anonim válasza:
Igazi stréber.😀
2022. nov. 18. 18:31
14/18 anonim válasza:
Fecó jegyzet. De szerintem elsőéves tankönyvek közül pont a Földi-Hamza féle Római jog a legjobb tankönyv. Érthetően fogalmaz, jól ki van benne emelve a lényeg és könnyen ki lehet keresni belőle a különféle kifejezéseket, latin szavak jelentéseit stb... Messze az egyik legjobb tankönyv a szakon.
Számomra pont a MÁJT/EÁJT könyvek amik nem annyira szipatikusak az ömlesztett szövegeikkel, szemben a Rómával
2022. dec. 1. 20:23
15/18 anonim válasza:
De amúgy több ismerősöm készül fel fecójegyzettel. Szerintük hasznos,meg én is olvastam belőle és tényleg jó, felsőéves ismerőseim is ajánlották
2022. dec. 1. 20:25
16/18 A kérdező kommentje:
Római 1 összes meg a TK elégnek bizonyult, de most már inkább Siklós tanár úr tankönyvét jegyzetelem a korábbi módszerek mellett.
2023. febr. 13. 10:28
17/18 anonim válasza:
#16. Az biztosan teljes körű, sőt. Elvileg még sokkal több is, mint ami szükséges.
2023. febr. 13. 19:38
18/18 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy még mindig a római joggal szívatják a népet... Semmi értelme, tényleg semmi. Üdv, egy ötvenes jogász
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!