Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik kollégiumot javasoljáto...

Melyik kollégiumot javasoljátok Debrecenben a tapasztalataitok alapján? Bejutottam fogorvosira.

Figyelt kérdés
A tanulás, önellátás (főzés, mosás) hol oldható meg leghamarabb?

2018. aug. 2. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Én orvosis leszek, és a Markusovszky II kolit jelöltem meg első helyen, a III-ról úgy hallottam, hogy picit csóróbb. :D Úgy hallottam ide orvosisok, fogorvosisok és hasonlóak járnak, és pl. a fogorvosis épületek is 5 percre vannak innen. Van a szobához fürdő, szintenként pedig van konyha illetve mosógép. Van a szobában íróasztal (3-an laknak amúgy egy szobában), de szintenként is van tanulószoba.

De itt fel van sorolva az összes koli, és ha rájuk kattintasz, találsz némi infót, bár képeket sajnos nem.

[link]

2018. aug. 3. 02:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Fényképeket sajnos én sem találtam.
2018. aug. 3. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!