Mennyit költesz iskolaszerre?
Egyetemista vagyok. Még nem vásároltam be idén, viszont én általában Tescoban, Intersparban szoktam ilyesmiket venni. Általában a legolcsóbb A4-es spirálfüzetet szoktam venni, néhány vonalasat és néhány négyzetrácsosat. Most megnéztem a neten, elvileg az Intersparban kb. 200 forint a legolcsóbb füzet jelenleg, a Tescoban meg 400. De ugye ezek netes árak, lehet, hogy a boltban drágább lesz. De most ha ezzel számolunk, akkor valószínűleg veszek három négyzetrácsosat a Tescoban 400 forintért, mert azt minőségileg jobban bejön, mint az Intersparos, viszont a Tescoban sosincs olyan vonalas füzet, amilyet én keresek, ezért valószínűleg az Intersparban fogok venni vonalas füzetet, mondjuk 5 darabot. Szóval durván 2200 forint lesz 8 füzet. Tervezek venni egy csomag kék tollat, ami 600 ft körül lehet. Pluszban szerintem van itthon hibajavítóm és szövegkiemelőm is, szóval nem biztos, hogy azt most veszek, viszont amúgy én a Tesco sajátmárkás hibajavítót szeretem, de azt hiszem az is már 500-600 forintba kerül, szóval következőnek a Pepcos hibajavítót kiszeretném próbálni, mert múltkor mintha láttam volna 200 forintért ott. Lehet ócska, de megéri kipróbálni, ahogy a Pepcoban kapható szövegkiemelőket is. Szóval mondjuk szerintem elköltök majd egy 3 ezret? Ha vennem kell szövegkiemelőt is, akkor 3500-4000 lesz.
Amúgy régen többet költöttem füzetekre, de mind hamar tönkrement, a fedőlap lejött, a spirál elkezdett kitekeredni, mindenbe beleakadt, meg na... szóval most már nem költök drága füzetet.
Én estire két tollat vettem, meg két füzetet. Kb ötszáz forint.
Jövőre az egyetem zsebbenyúlósabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!