A Karinthy Frigyes Gimnáziumban (Bp.) van iskolaszekrény?
Amikor ott voltam, nem láttam, azért is kérdezem. Ha nincs, hova rakják a diákok a cuccaikat? Vagy hogy van?
Előre is köszönök minden választ!
A Karinthyban vannak iskolaszekrények, de nem túl sok. Ezért az a megoldás született, hogy csak a "nulladikos" nyelvi előkészítős tanulók használhatják ezeket a szekrényeket. Egy szekrényt általában két tanuló használ. A szekrények kulccsal zárhatók, vannak benne polcok és fogasok is.
A felsőbbévesek a nagyobb kapacitású öltözőket használhatják, ahol szintén vannak fogasok és polcok is. Ezek az öltözők automatikusan záródnak és a megfelelő kártyával lehet őket kinyitni, bár ez nem olyan iskola, ahol félteni kellene a személyes tárgyainkat.
Köszönöm!
Tudom, és nem is azért kérdeztem, mert félteném a cuccaimat, hanem hogy tudjam, hogy hova rakhatom, hogy ne kelljem cipekedni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!