C kategóriával vagy D kategóriával dolgozzak?
Sziasztok!
Jövőhéten vagyok utoljára a jelenlegi munkahelyemen. Autóipar, gyár, 3 műszak. Utána váltani tervezek. Rendelkezem B, C, D kategóriás jogosítvánnyal, mindent saját költségen szereztem. Menet közben elkezdtem a CE kategóriát, hogy meglegyen a nagyvasakra a kategóriám. Most ott vagyok, hogy valószínűleg valamelyikre megcsinálnám a GKI-t itt Egerben. 1 helyen lehet csak alapképzést csinálni, durván 350.000Ft, egyszerre elutalva. Nem gond, megoldom. DE!
Van most itt jelenleg Mezőkövesd, Eger környékén lehetőség a Volánnál dolgozni, mint buszsofőr? Vagy egyéb olyan buszos cégek, ahova szívesen felvesznek akár kezdőket is? Szívesebben vállalnám ezt, mint a nemzetközit teherautóval (mert abból csak azzal lehet normálisan keresni, a napizós munkával talán még kevesebbet mint most a gyárban) bár az sem kizáró ok.
Nagyjából egy olyan 2-3 hónap alatt meglehet a GKI kártya. Friss orvosim van, B-C-D kategória benne van, a CE meg majd bele kerül ha elérek a végére.
Vagy hagyjam a buszozást és menjek inkább teherautózni, mert ott több a lehetőség?
Az nem zavar hogy a buszon mindenki beszél meg zavarnak az emberek a vezetésben stb, azzal nekem nem lenne gondom. Csak elsősorban azért is lenne jobb, mert napizós munka, és nem kell napokat a fülkében aludni azért, hogy normális pénzt keressen az ember.
Köszi előre is a válaszokat mindenkinek!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!