Sikeres OKJ-s vizsgát, hogy lehet javítani?
Ha sikeres OKJ-s vizsgát tettem, de nem vagyok elégedett az eredménnyel, hogy javíthatok rajta?
Újra kell jelentkeznem vizsgára vagy erre már nincs lehetőségem? És amennyiben meg csinálhatom a vizsgát megint, akkor az első vizsga érvénytelen lesz vagy meglesz az is ugyanúgy és 2 bizonyítványom lesz ugyan abból a szakmából?
Nem iskola rendszerű vizsgáról van szó.
Nincs rá szükség, én abban sem vagyok biztos, hogy ilyet lehet, beszélj a céggel ahol vizsgáztál, de!
Soha senkit nem fog érdekelni hanyas a vizsgád, csak a számsor kell nekik ès szevasz…talán diplománál nagyon nagyon fontos munkánál bekèrhetik a leckekönyvet, de az életben velem ilyen még nem fordult elö.
Köszönöm a válaszokat.
Azt szeretném még megtudni hogy a javítási lehetőség, amennyiben nem sikert a vizsga, csak egyszeri lehetőség, vagy akár több alkalommal is lehet próbálkozni? Van erre valami jogszabály? Vagy ahányszor be fizetik a vizsga díjat, annyiszor csinálhatja meg?
Nem lehet. Pótvizsga ( a fizetős) is csak azoknak van akik megbuktak.
A kutyát nem érdekli hanyas érdemjegy van beirva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!