Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magántanár tehet olyat magánór...

Magántanár tehet olyat magánóra alatt hogy nem engedi ki mosdóba magántanítványát?

Figyelt kérdés
Ez nem iskolában óra hanem magánóra tehát nem ugyanazok a szabályok magánóra alatt mint az iskolában mert gyerek saját otthonában van és nem iskola épületben. Iskolában nem mehet ki senki mosdóba magántanárnak viszont ki kéne őt engednie nem?
2022. aug. 9. 06:56
1 2
 11/11 anonim válasza:
Tanár vagyok! Én még az iskolában is kiengedtem őket, mert nem rendszeres volt a kimászkálás, viszont egy-egy alkalommal előfordult, hogy menni kellett. 2-3 perc az egész és nem borítja az óra menetét.
2022. nov. 14. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!