Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magántanár tehet olyat magánór...

Magántanár tehet olyat magánóra alatt hogy nem engedi ki mosdóba magántanítványát?

Figyelt kérdés
Ez nem iskolában óra hanem magánóra tehát nem ugyanazok a szabályok magánóra alatt mint az iskolában mert gyerek saját otthonában van és nem iskola épületben. Iskolában nem mehet ki senki mosdóba magántanárnak viszont ki kéne őt engednie nem?
2022. aug. 9. 06:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%
Magánmosdóról beszélünk?
2022. aug. 9. 07:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen magánmosdó mert ez az itthoni mosdó a mi lakásunkban van a mosdó csak szüleim és én használjuk ezt a mosdót és vendégek is használják a mosdót ami mi lakásunkban van, ezért igen ez magánmosdó.
2022. aug. 9. 07:03
 3/11 anonim ***** válasza:
99%

Értelmetlen kérdés.

Egy 6 éves gyerekeknek még első osztályban, miután teljesen más környezetbe került, mint egy óvoda, nem elvárás, hogy soha egyetlen egyszer se kéredzkedjen ki mosdóba az egész tanév során.

Meg kell tanulnia, hogy mit jelent egy 10-20 perces szünet és egy 40-45 perces tanóra.

Hozzá kell szoknia, hogy a szünet való a folyóügyek elintézésére.

7-8 éveseknél már elvárás, hogy ne legyen óra alatti kimászkálás, csak mert elfelejtette a szünetben intézni.

Ugyanakkor ott van az a helyzet, ami egy hasmenés, felfázás egyéb eü ok következménye.

Ezek nem mindig kontrollálható dolgok még felnőttek esetében sem.

Szerintem nem kell magyarázni a különbséget.

Nincs olyan, hogy nem enged ki, ha indokolt az eset.

2022. aug. 9. 07:08
 4/11 anonim válasza:
100%
A wc papír is magán?
2022. aug. 9. 07:09
 5/11 Kólauborkával ***** válasza:
95%
Én személy szerint kiengedtem öket, de tényleg megzavarja az óra menetét, föleg, ha 20percre felül trónolni….
2022. aug. 9. 07:39
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ. Ha épp elkezdődött az óra, akkor miért nem előtt intézte el. Ha már csak 10-15 perc van azt ki lehet bírni.

De ha már 2 órája ott ülsz pihi nélkül és még van 1 akkor nem jogos.

2022. aug. 9. 07:52
 7/11 Shaddark válasza:
23%

Szerintem felelősség teljesen le szeretné dolgozni az időt amit fizetnek neki.

Nem tudom, mennyi idő ez a magánóra, de 45 percet ki kell bírnia mindenkinek, aki felkészült rá. Ha valaki beteg, ne kérjen aznapra oktatást, jelentsen beteget. Annak nincs értelme hogy a tanár apuka sok pénzén bent netezik, míg a tanuló mobilozik a wc-n.

2022. aug. 9. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én kiengedtem mindig a diákjaim, az ő felelősségük, mivel telik az idő. Viszont bruttó 1 órára számolom a pénzt, nem a tisztán tanulással töltött időre. A diák fizet nekem, vagyis azzal tölti az idejét, amivel akarja, az ő pénze. Én pedig nem húzhatom az órát azért, mert ő trónol, mert jönnek utána.
2022. aug. 9. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik a magántanár viselkedése, vagy ahogy kezeli a gyerekedet, akkor nem vitatkozni kell vele, hanem elküldeni és keresni helyette egy másikat.
2022. aug. 9. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kilences: ő a gyerek, már sok kérdése volt itt.

Nekem az a véleményem, hogy 2-3 percre menjen ki nyugodtan, főleg ha a gyerek a saját házában van. De óra előtt menjen el mosdóba, mielőtt még a tanár megérkezne, ha nagyon hosszú az óra (volt nekem három órás magánórám is) akkor tartsanak 5 perc pihenőt. Felfrissülésnek is jó. Ha pedig beteg, fáj a hasa stb. akkor jobb lemondani az órát. A tanárnak sem jó ha ott ül az idegen lakásban és várja mikor végez a diák.

2022. aug. 9. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!