Gólyatáborba ilyen kevesen lehet csak menni?
Figyelt kérdés
Pte-ttk-s hallgató leszek, jelentkeztem a táborba, de most nézem, hogy 80 a szabad férőhely. Én azt hittem legalább egy 400-500-an szoktak ilyenkor menni. Nem mintha zavarna, csak érdekes kicsit.2022. aug. 5. 22:49
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem az egész TTK megy ugyanabba a gólyatáborba, hanem csak bizonyos szakokra felvettek vannak együtt. Nem sok értelme van ugyanis olyan embereket egybezsúfolni ismerkedésre, akiknek egyáltalán nem vagy alig lesz közös órájuk később, magyarul jó eséllyel lényegében mindvégig idegenek maradnak egymásnak, különösen ha nem lesznek kollégisták.
2/3 anonim válasza:
Nekünk ÁJK-n is "csak" 150 volt, én is meglepődtem
3/3 anonim válasza:
Sziaa a gólyatábor körülbelül 200 férőhelyes lehet én egyből regisztálrtam amikor megnyílt, akkor írt ki ilyen 194 körüli szabad helyet, amikor te regisztráltál akkor volt már csak 80 szabad férőhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!