Mit csináltok felvételizők az egyetemig?
Már nagyon várom a ponthatárokat és a szeptembert is. Agyon izgulom magam :D Bár tele vagyok programokkal a nyáron, de nem tudom elterelni a gondolataimat róla.
Ti is így vagytok vele?
Hetvegen ertem haza Amerikabol így annyira idom nem volt izgulni de remegett a léc a 471 pontommal mert tavaly 470 volt, gondoltam, hogy na majd idén lejjebb megy amugy is nagyon magas meg minden, aztán idén 478 lett🤦🏽♀️
De nem baj, 2.helyre bejutottam, annak is ugyanúgy örülök bar a szak más de az egyetem ugyanaz és úgy gondolom ez egy jel. Ott voltunk a pont váró buli végéig volt osztalytarsakkal, izgultunk, buliztunk, ittunk.
Most a taxiban ülök hazafele, augusztusban megyunk Görögországba családdal, megyunk barátommal balatonra illetve szigetre is. Legalább ennek az idegessegnek vege☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!