Holnap kiderülnek a ponthatárok! Ti mit csináltok, hogyan várjátok a pontokat?
Figyelt kérdés
Én a barátaimmal Pestre megyek, de még nem tudjuk melyik pontváró bulira lenne érdemes elmenni. Szerintetek? :D2013. júl. 23. 10:33
1/12 anonim válasza:
Szia!
Én is pestre megyek a barátokkal, mi a Budapest Parkba megyünk.
[link] Remélem jól linkeltem! :)
Sok sikert és jó bulizást! :)
19/L
2/12 anonim válasza:
Pécsett barátnőmmel, beülünk gyrosozni meg fagyizni, aztán kocsma, ahova lehet bátyámék is csatlakoznak. Ha minden igaz megvárom az sms-t, de nem tartom kizártnak, hogy csak ilyen 10-11 körül érkezik meg, addig meg nem biztos, hogy kibírom. Bár nem tudom, hogy hogyan tudnám amúgy megnézni, mivel nincs okos telefonom :D szóval lehet amúgy is rá leszek kényszerülve arra az sms-re.
3/12 anonim válasza:
Ha minden igaz és az eső sem fog esni, este nyolckor kint leszek a kertben és öntözök. Szárazság van.
4/12 anonim válasza:
itthon leszek :) anyával, tesómmal, elleszünk, és várunk. aztán max megiszunk 1 pohárka pezsgőt, ha jó, ha nem jó az eredmény. :D nem sok barátom van ;[
5/12 anonim válasza:
2. válaszoló: tavaly én másnap kaptam meg az sms-t, mint ahogy sokan mások is, szval sztem ne erre alapozz:D
6/12 anonim válasza:
ha már így sztoriban vagyunk, én azthittem, hogy mindig mindenki nagyon várja a pontokat.. és egyszer elmentem barátnőmmel moziba, este, a film közepén jelzett a telefonja, aztán lenémította.. talán herripottert néztünk:D namindegy, aztán kérdezem mi az? és nagyon halkan közölte velem, hogy "semmi, csak felvettek az eltére", és tovább a világ legnagyobb nyugalmával nézte a filmet :D teszem hozzá, 1. helyen jelölte, és nem volt garantált a bejutása! :D vannak furcsa diákok.
7/12 anonim válasza:
Őrjöngök :DD Amúgy itthon leszek, anyukámmal várjuk... :D
8/12 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki, hogy felmegyünk Pestre, alapozunk, aztán Budapest park. :D
Bárcsak én is ilyen halál nyugalommal tudnám várni az eredményt:DD
2013. júl. 23. 15:37
9/12 anonim válasza:
Margitszigeten, Holdudvaron leszünk barátommal, aztán otthon pezsgőzünk :)
10/12 anonim válasza:
13:30 19/L Bocsi, ezt lehagytam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!