Mit csináltok felvételizők az egyetemig?
Már nagyon várom a ponthatárokat és a szeptembert is. Agyon izgulom magam :D Bár tele vagyok programokkal a nyáron, de nem tudom elterelni a gondolataimat róla.
Ti is így vagytok vele?
Ha egy tanácsot adhatok: csinálj olyan dolgokat, amiket csak otthon tudsz, fejezd be az itthoni dolgaid, találkozz sokat a középiskolai barátaiddal!
Amikor az egyetemen majd beindul a szopóroller, hétvégén sem lesz időd ilyesmikre, úgyhogy használd ki az időt!
Ha másik városba mész tanulni, akkor ez még inkább igaz.
#2 vagyok
bocsi, azt elfelejtettem, hogy ez nem érvényes, ha valami büfészakról van szó
ha így van akkor bocsi, nem szóltam
Szintén orvosi a cél, nem túlzottan izgulok, mert vagy százszor átnéztem a felvételi jelentkezésemet, a pontjaim is stimmelnek (szerencsére elértem annyi pontot, hogy ne legyen kérdés az, hogy bejutok-e orvosira vagy sem), így igazából nincs miért aggódnom.
Szeptemberig dolgozom, augusztusban pedig végre valahára leteszem a nyelvvizsgát angolból, arra se legyen már gondom (ha nincs a Covid, már jóval hamarabb letettem volna). Emellett megyek barátokkal Fonyódra nyaralni, illetve tervben van egy prágai út is augusztus vége - szeptember eleje felé, bár nyilván ez nagyban függ attól, hogy hogyan alakul a járványügyi helyzet a következő időszakban.
19/L
Én melózok amíg kezdődik az egyetem,amúgy meg tudom milyen lesz, mert tavaly voltam 8 napig aztán ott hagytam , remélem idén bejutok oda ahova szerettem volna menni akkor is.
Amúgy jó az egyetem, csak szeresd amit tanulsz.
Én szeptembertől kezdek gyógypedagógiai asszisztensként a helyi Autizmus Centrumban.
Magyar-Töri ill. Töri-könyvtár tanárira adtam be a jelentkezést, de sajnos úgy tűnik, hogy idén nem lesz meg. Az emeltet eléggé lehúzták, így tavasszal újra nekifutok. Lehet, hogy a jobb eredményért közép magyart is csinálok.
Én dolgozom, majd kicsit bioszozok, ha felvesznek, mert nem az erősségem, de kelleni fog. Ha nem vesznek fel, akkor pedig elkezdek készülni az érettségire. :(
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!