Top 5 legnehezebb egyetemi szak? Az igaz, hogy a jog nagyon nehéz?
11
Boldog-boldogtalan el tudja végezni?
600-an kezdtük a szakot, a harmadéves kurzusokat meg 50-en veszik fel azokkal EGYÜTT, akik már nem tanterv szerint haladnak, hanem csúsznak is.
Szerintem egy könnyű szakot nem ilyen arány jellemez. És ez egy olyan egyetemen, ami inkább középmezőnynek számít.
Egyetemi szakokról beszélgetünk, nem az újrakezdés programról lol.
Szerintem ezek (sorrendet nem tudok állítani közöttük)
Orvosi
Jogi
Matematika
Alkalmazott közgazdaságtan
Mérnöki
A jog hosszú valóban, rengeteg időt és energiát igényel, nem megerteni hanem megtanulni kell.
Orvosi szinten, de ott nyilvan megértés nélkül nem működik semmi.
Nekem matekos agyam van, mindig is szerettem, értettem és emelteztem is belőle ilyen szakiranyba mentem tovább, illetve a nyelvek nagyon könnyen ragadnak rám (angol c1et meg 12.elejen csináltam, Francia b2ot pedig az érettségivel kaptam meg mert emelt franciát tettem) bár azzal megszenvedtem de számomra ezek nem nehezek, míg valaki akinek humánusabb az agya valószínűleg sose menne matekos szakra, vagy akinek nincs érzéke a nyelvekhez nem lesz sose tolmács és szakfordito. Míg másnak ez könnyű.
Gyűlölöm a törit ea a magyart, sose lennek jogász a kémiát meg egyszerűen nem értem, számomra ezek a szakok a legnehezebbek, valakinek meg az én szakom lenne a legnehezebb valószínűleg
Orvosi
Mérnöki
Kémia Ba
Jogi
Tanári
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!