Utolsó évem a gimiben, de nem tudom hogyan tovább. Legyetek szívesek segíteni! (bővebb információ lent) (? )
18 éves vagyok és még nem igazán tudom, hogy hogyan tovább, de mindenféleképpen főiskolára vagy egyetemre szeretnék menni. Nagyon nagy rally rajongó vagyok és olyan irányban szeretnék továbbtanulni, hogy a rally közelében dolgozhassak. Kitűnő voltam eddig minden éven a gimiben is, de igazából nem vagyok semmiből kiemelkedően jó, a matek az amit még szeretek is...
Szóval azt szeretném kérni, hogy aki tudja, hogy mit érdemes tanulni és mondjuk a rally közelében mire van szükség, s ahhoz milyen iskolát kell elvégezni, az legyen már szíves segíteni! Fontos lenne, mert már itt az ideje, hogy eldöntsem. Előre is köszönöm!
autoszerelo (de az nem foiskolai vegzettseg:D), mehetsz pl vmi muveszeti szakra (fotozhatsz utana peldaul) vagy tervezheted a kocsikra a reklamfeliratokat, mehetsz vmi fajta mernoknek, es akkor lehetsz vmi fejleszto fele:D mehetsz mondjuk vmi szervezo szakra (pl. muvelodes szervezo) es akkor dolgozhatsz rendezveny szervezesben (s mondjuk "szakosodsz" rally-ra), mehetsz kereskedelmire mondjuk es akkor hamburger/hotdog bizniszt csinalhatsz a rally nezoknek:D vagy autokat/alkatreszeket arusito boltban/uzletagban helyezkedsz el, mehetsz vmi kommunikacios suliba es esetleg mint "ujsagiro" maszkalsz ott
hat ennel jobb otleteim nincsenek:D
Nem vagyok valami nagy szakértő, én is most állok érettségi előtt...
Ha szereted a matekot, és még megy is, akkor szerintem mehetnél valamilyen mérnöknek, szerintem azok kellhetnek a rallykra. De ha van lehetőséged megkérdezni valakit, aki ott dolgozik, hogy mit ajánlana, ne szalaszd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!