Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségi előtt...

Szóbeli érettségi előtt lebetegedtem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Legalább 1 hete minden nap hőemelkedésem van, 37,6 és 37,9 között változó. Advil ultra sem viszi le, emellett alig tudok enni, semmi étvágyam ha meg igen akkor csak morzsák mennek le. Folyamatosan fáj a fejem, gyakran a gyomrom, ma meg a hasfalam kezdett el fájni úgy, mint ha izomlázam lenne pedig nincs mitől. Ezek mellett pedig rendszeresen fulladok a köhögéstől. Ezzel az a hatalmas gond, hogy kedden szóbeli érettségim van, és előtte már nem jutok el a háziorvoshoz, mert hétfőn nem rendel, kedden meg pont az érettségi ideje alatt. Tehát 2 dologra gondoltam, vagy halasztom és akkor ősszel érettségizek, de attól félek akkor az írásbelit is újra kell csinálnom, vagy bemegyek betegen ha nem javul az állapotom és max megbukok miközben lefertőzök mindenkit, ugyanis alig tudok ezek miatt koncentrálni.

Szerintetek mit kéne most tennem?

2022. jún. 12. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos nem halasztanék ilyen miatt. 38 fok alatti láz nem annyira gáz a többi tünet nem kibírhatatlan. Algoyrint vegyél előtte be, szedjél addig emelt c vitamint, igyál sok vizet!
2022. jún. 12. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csinalj covid tesztet. Patikaban kapható hétfőn, vegyél vitaminokat, kálciumot, magnéziumot, meg nekem a köhögésre a landzsás utifű szirup bevallt. Ha hurutos meg nehezen szakad fel ACC csodákra képes. Ilyenkor egyebkent akar 2000 mg C meg 3000-4000 ezres D vitamin is siman naponta szedhető. Sok folyadékkal.
2022. jún. 12. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez stressz, de szedd össze magad, tedd le a vizsgát. Más sem marad otthon kis hőemelkedéssel. Mi lesz nagyobb probléma esetné veled?
2022. jún. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!