Hogy menjek át szóbeli érettségin, ha nem tudok semmit?
Figyelt kérdés
Az egyetemhez a pontszámom már megvan, felvételi szempontjából nem számít a holnaputáni 4 szóbeli, ezért nem erőltettem meg magam... szóval elég gyorsan eltelt ez az egy hónap, amúgy az írásbeli eredményeim nem lettek rosszak, szóval van mit lerontani, de nem kéne megbukni... :(2022. jún. 11. 15:33
2/3 anonim válasza:
Kezdj hozzá a legroszabb tételekhez amiket a legkevésbé tudsz. Amikor én érettségiztem, a szóbeli minmum ponthatára 20% kellett legyen. Ez nagyon kevés, de így is el lehet bukni rajta. Ha nincs még tételsorod se akkor sok helyen, pl az oktatási minisztérium honlapján vannak mintasorok.
3/3 anonim válasza:
12%-ot kell elérned, az kb. 4 pont a kb. 30-ból. Ennyit még akkor is kapsz, hogyha józan paraszti ésszel mondasz dolgokat a húzott tétellel kapcsolatban. Ha a tételeket el tudod térben és időben helyezni, akkor már gyakorlatilag meg is van ez a pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!