Elég 2 érettségire jól felkészülni?
2 évig tanul az ember, folyamatosan hozza az év végi ötösöket, mindent megír ötösre középszinten, és lesz neki 340-360 pontja.
De ha másik módszert választja, (duplázás)akkor csak 2 85%-os érettségi kell neki és ugyan ott van.
A kérdésedben ott a válasz.
Mi a kérdés?
Nem ajánlott előre eldönteni, hogy te biztosan duplázni fogsz, mert sosem lehet tudni, hogy akkor milyen napod lesz, milyen lesz a feladatsor, mert hiába vagy te nagyon jó abból a két tantárgyból, hiába tanulod nagyon jól meg, az a feladatlap/felelet csak egy alkalom, nem a teljes tudásod mutatja.
Én is így gondoltam, hogy én majd biztos duplázni fogok, nem döntöttem el, de szinte biztos voltam benne. Most érettségiztem, a közép szóbelik még hátra vannak, nem tudom még a végleges eredményeket, de írásbeliknél sem az a 2 sikerült a legjobban (egyébként mindkettő ugyanannyi százalék lett), hanem egy másik tantárgy egy hajszállal jobban sikerült, illetve most nagy valószínűséggel szóbelivel szintén felhúzok majd egy tantárgyat és így annak is magasabb lesz a százaléka. Nem sokkal, de attól még nem az a 2 lett a legjobb, mert a szóbeliket kicsit elrontottam.
Nekem most jól jön, hogy idén nagyon jó lett a bizonyítványom és tavaly sem lett rossz, illetve a pluszpontok járnak az emeltért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!