Joghallgatók!! Tudnátok segíteni?
Végzős vagyok gimnáziumban és hamarosan véglegesíteni kell a jelentkezési sort (azaz nem fordíthatok a szakok közt ugye). Viszont elég bizonytalan vagyok hogy elöl merjem e hagyni a jpgot vagy nem, mivel elég sok negatívat hallok róla. Tudnátok kicsit mesélni a szakról esetleg? Arra lennék kíváncsi mennyire lehetetlen teljesíteni az elvárásokat, illetve mennyire nehéz elhelyezkedni vele. Valamint munkára van mellette lehetőség vagy az kizárt mert annyit kell tanulni hogy nem lenne rá időm?
Előre is köszi a segítséget😊
9es.
Igen tényleg nem az igazságosságról szól DE! Az igazságérzeted lehet nagy és minél többen olyanok mint én, annál inkább meg lehet!! változtatni a dolgokat. Sajnos ez egy ilyen ország.
Egyébként azt olvasod hogy a jog igazságosságról a válaszomból? Olvasd el még egyszer és értelmezd.
Arrol beszéltem ha valakiben megvan ez a tulajdonsag.:) ennyit az ertelmezesrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!