Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták ti hogyan viselit...

Egyetemisták ti hogyan viselitek ha a csoporttársaitok, barátaitok sorra buknak ki mellőletek, vagy hagyják ott a szakot?

Figyelt kérdés

Tanárszakos vagyok így eleve nem kezdtünk sokan (22-en). A 4. félévet úgy indítottuk most, hogy 8-an vagyunk akik egyik fő tárgyon se buktak meg. Még nincs vége a vizsgaidőszaknak, de már lehet sejteni, hogy jövőre még kevesebben leszünk. Igencsak kétségbeejtő a helyzet, hiszen ez még csak a 2. év a hat éves képzésből.

Nem panaszkodni akartam, csak érdeklődni, hogy aki hasonló helyzetben van vagy volt az hogy viseli, ill hogy vészelte át ezt az időszakot?

2022. máj. 26. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
anno én is egyedül voltam a szakpáromon. Egyszer az egyik szakomon lévőkkel voltam, máskor meg a másik szakon, attól függ, milyen óra volt. Közös órákon, mint pedagógia, pszchihológia, stb. meg vegyesen
jún. 1. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
6. Mondjuk én tanárira biztosan nem az Eltére, PTE-re, stb mennék. Ezeken a helyeken csak felesleges szopatják az embert, így nem csoda a lemorzsolódás. Sokkal jobb választás egy Nye, vagy egy Eszterházy. Sokan az alternatív lehetőségeket se keresik, inkább feladják az egészet, na ez a baj.
jún. 1. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!