Rezidensi jelentkezés. Mi van, ha sehová nem vesznek fel?
Sehol nem vagyok ismerős, nincs senkivel lebeszélve, hogy xy helyre megyek majd dolgozni, mint sok évfolyamtársamnak. Ahol szívesen dolgoznék, oda a "hivatalos" úton jelentkeztem, de jelezték, hogy csak később (nyáron) foglalkoznak ezzel, szóval akkor várjam a visszajelzést. Viszont tisztában vagyok vele, hogy ha más is jelentkezett, akit esetleg ismernek az adott helyen, akkor nincs esélyem bekerülni. Több helyen viszont május végéig lehet csak jelentkezni.
Szóval a kérdés, hogy abban az esetben, ha mondjuk augusztusban kiderül, hogy mindenhová, ahová jelentkeztem mást vettek fel helyettem, mi történik?
Egy konkrét szakma érdekel, mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni. Ha beadnám a jelentkezésem "z tervként" mondjuk családorvos képzésre, akkor is mindenképpen megpróbálnék átmenni az eredeti célomra, amint lehet (szóval elpazarolnék egy évet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!