Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rezidensi jelentkezés. Mi...

Rezidensi jelentkezés. Mi van, ha sehová nem vesznek fel?

Figyelt kérdés

Sehol nem vagyok ismerős, nincs senkivel lebeszélve, hogy xy helyre megyek majd dolgozni, mint sok évfolyamtársamnak. Ahol szívesen dolgoznék, oda a "hivatalos" úton jelentkeztem, de jelezték, hogy csak később (nyáron) foglalkoznak ezzel, szóval akkor várjam a visszajelzést. Viszont tisztában vagyok vele, hogy ha más is jelentkezett, akit esetleg ismernek az adott helyen, akkor nincs esélyem bekerülni. Több helyen viszont május végéig lehet csak jelentkezni.

Szóval a kérdés, hogy abban az esetben, ha mondjuk augusztusban kiderül, hogy mindenhová, ahová jelentkeztem mást vettek fel helyettem, mi történik?

Egy konkrét szakma érdekel, mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni. Ha beadnám a jelentkezésem "z tervként" mondjuk családorvos képzésre, akkor is mindenképpen megpróbálnék átmenni az eredeti célomra, amint lehet (szóval elpazarolnék egy évet).

2022. máj. 22. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, még arra is van lehetőség, hogy még ennél is később kezdjed el a szakképzést a munkábaálláshoz képest. Én 2019 október elseje óta dolgozom, de csak 2020 december 15-e óta vagyok szakképzésben, mert ezzel a dátummal fértem be a keretszámokba. A szakvizsgához közel, amikor már valójában dolgozom azóta, mint amilyen hosszú a szakképzésem, egyébként kérvénnyel van módom megpróbálni elfogadtatni azt az időszakot gyakorlatnak, amikor még nem voltam szakképzésben, de már dolgoztam.
2022. máj. 24. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off téma , de van aki jártas a szakképzésben és tudna nekem segíteni a választásban? :D
2022. máj. 25. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!