Egyetemi jelentkezést elszúrtam?
Figyelt kérdés
Félek,nagyon elrontottam az egyetemi jelentkezésemet. Egyetemeket és szakokat írtam be,nem pedig egyetemeket és karokat. Rosszul tájékozódtam sajnos éd nem kérdeztem utána. Lehet ebből bármiféle hátrányom?2022. ápr. 25. 14:01
1/6 anonim válasza:
Fú hát ez necces. Az oktatási hivatalnak írjál mindenképpen!
2/6 anonim válasza:
Mivan? Szerintem nagyon összezavarodtal, hogy mi a szak és mi a kar.
Nincs is olyan lehetőség, hogy karokat jelölj meg, hisz egy szakra kell hogy felvegyenek nem egy karra.
3/6 anonim válasza:
Egyébként nem úgy van most pl:
ELTE BTK-magyar szak? (vagy változott ennek a megjelölési kritériuma?)
4/6 anonim válasza:
Én sem értem. Van az egyetem, azon belül a kar és a szak. Tehàt ha azt írom ELTE BTK honnan a fenéből tudná bárki, hogy én olasz, kínai vagy szabad bölcsész szakra akarok-e menni.
5/6 anonim válasza:
De 3-as, még mindig úgy van. Egyetem, kar és szak, nem lehet másképp megjelölni.
6/6 anonim válasza:
Akkor nem értem, mit ronthatott el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!