Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell 100 tétel...

Mennyi idő kell 100 tétel megtanulásához?

Figyelt kérdés
Úgy értem persze mindenki más, más képességekkel. Kinek mennyi idő volt a szóbelire való felkészülés?
2022. máj. 18. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Mindössze az maradt ki, hogy milyen tételről van szó.

Bevásárló lista? Töri érettségi? Római jog szigorlat?

2022. máj. 18. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Imádom ezeket a "mennyi idő X tételt megtanulni?" kérdéseket, annyi értelmük van, mint cigánynak szappant adni kb.
2022. máj. 18. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát itt a gyakorin amúgy tényleg (vagy nem érti, vagy rosszindulatú) És igen.... bevásárló lista....... 😔😔 a szóbelire 🙄🙄. Mennyi idő felkészulni a szóbeli! érettségire! Tantárgyanként 20 db (tétel) tehát 5*20, azaz 100 db tétel..... Rosszul kérdeztem így lehet hogy világosabb: Te mennyi idő alatt készültél fel a 100 db tételből (igen, érettségi)
2022. máj. 18. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válaszom 5 nap és 50 év között.

A tanulási idő függ a képességeidtől, az évközbeni tanulásodtól, a tanulási módszeredtől...

2022. máj. 18. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet pontos választ adni, mert függ:

- Képességektől.

- Motivációtól.

- Szokásrendszerektől.

- Lelki beállítódástól.

- Előismeretektől.

- Tanulásmódszertantól.

- Tananyag minőségétől.

2022. máj. 18. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Illetve:

- Attól, hogy én 100 tételt (egy tétel hány oldal?, matematikai vagy könnyedebb nyelvezetű, esetleg idegen nyelvű?) leírom, hogy x nap alatt tanultam meg, te nem feltétlen fogod annyi idő alatt megtanulni érettségire.

2022. máj. 18. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Matekból is szóbelizel? Vagy emelt?
2022. máj. 18. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Matekom 66 pontos, csak van ugye egy általam választott tantárgy is, földrajz.
2022. máj. 18. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!