Szerintetek mennyi az az időintervallum, amely elég lenne 90 tétel kényelmes megtanulásához?
Sziasztok
Csak kíváncsi vagyok tapasztalatokra, véleményekre.
+ Tételezzük fel, hogy mondjuk nem kettes a cél.
40-50 nap? :D
Hol a bánatba tanulsz, hogy ennyi időd van.
Vizsgaidőszak 6 hetes, van 7 vizsgám átlagosan 20 tétellel kb.
Sok mindentől függ.
Pl előző félévben volt egy tárgy amire egyáltalán nem jártam be, 95 tétel volt. 8napig reggel7től este10ig seggeltem az amyagot. Négyes lett.
Volt olyan szigorlatom 3 féléves tárgyból, amire 2x1,5 hetet tanultam, elsőre megbuktam de végül az is négyes lett.
2 féléven tárgyból 65 tétel, kb 1,5 hónapot tanultam (szorgalmi időszakban kezdtem) és ötös lett, de itt iszonyat sokat kellett magolni.
Szintén nem jártam be, 150 tétel, 3 hetet ültem felette összesen de egy nap csak kb 5-6 óra volt rá, az is négyes lett.
De a jegy kb úgyis a szerencsén múlik.
Köszönöm, hogy írtatok. Az a 150 tételes rész elég keményen hangzik, de biztos jó agy is kell hozzá, meg ahogy mondtátok valami előkészület/előzmény.
Azért fogalmazódott meg a kérdésem, mert ugye most kellett volna 90 tétel ZV-re, de annyira elvette az időmet a szakdolgozatom körüli történések, hogy nem tudtam a tervezett egy hónapnál előbb elkezdeni. Két hét alatt meg hiába ültem reggeltől estig folyamatosan....sikerült besokallnom, pedig máskor én is így lenyomtam a vizsgaidőszakokat. Bár ezt annak a számlájára írom, hogy nem dolgoztam ki tételeket, amit ha megteszel szerintem már 50%-ban meg is marad a fejedben. Meg talán könnyebb amikor csak egyféle tárgyra koncentrálsz, nem 10-re egyszerre. Azért ezen még filózom, nyilván van mit javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!