Emelt informatika érettségin az accessben bármikor bármennyi segédlekérdezést csinálhatok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 14:20
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy igen, de bele van írva a feladatba, hogy mennyi fog kelleni. Onnan is tudod, mert megadja hogy milyen néven mentsd el. (Mindegyiknek mást)
2/3 anonim válasza:
Nem írja a feladat, hogy milyen néven mentsük. Vagyis én eddig az összes enelt access feladatot megoldottam 2009től és egyel sem találkoztam, amiben leírta volna (suliban egy középszintűt csináltunk, annál viszont le volt írva, hogy milyen néven mentsük).
Mindegy, hogy hogyan oldod meg a feladatot, csak az számít, hogy a fő lekérdezésed jó eredményt adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!