Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az emelt informatika érettségi...

Az emelt informatika érettségi mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Összesen 346 pont kéne.

Úgy számoltam hogy:

Érettségi átlagból

73

Szükséges tárgyak

Közép Matek 70

Emelt info 85

Iskolai eredmények

76

Többlet pont: 90

(Info 50 nyelvizsga 40)

Össz 394 pont

Tudom hogy bőven felette van, de akarmi történhet és ezek közül az info az nem biztos, mert nem tudom milyen az érettségi.

A többi az valósághű max a matekkal lehet gond.

2022. máj. 7. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű, csak tudd használni a Googlet és csináld meg az előző évieket.
2022. máj. 10. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért kéne tudni használni a Googlet? Sajnos emelt informatikán nem lehet ilyesmi eszközöket használni.
2022. máj. 10. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeritnem az első ugy ertette, hogy felkeszuleskent hasznalja a google-t. Egyébként a YouTube is nagyon hasznos, en most csak onnan (es persze az elozo evek érettségi feladataibol) készültem közép szintre, mivel mar nem vagyok diák. Bar emelt szinten azert több felkeszules kell, de nem lehetetlen.
2022. máj. 12. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Emeltre is fel lehet készülni úgy, hogy megoldod az összes előző érettségi feladatot. Vagyis én így készülük fel és legalább 90 százalékos lesz szerintem.
2022. máj. 12. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok és igen, úgy értettem, hogy csinálni kell az előző évieket és ha valahol megakadsz, akkor rákeresel googlén vagy youtubeon.
2022. máj. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!