Az emelt informatika érettségi mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Összesen 346 pont kéne.
Úgy számoltam hogy:
Érettségi átlagból
73
Szükséges tárgyak
Közép Matek 70
Emelt info 85
Iskolai eredmények
76
Többlet pont: 90
(Info 50 nyelvizsga 40)
Össz 394 pont
Tudom hogy bőven felette van, de akarmi történhet és ezek közül az info az nem biztos, mert nem tudom milyen az érettségi.
A többi az valósághű max a matekkal lehet gond.
2022. máj. 7. 20:47
1/5 anonim válasza:
Egyszerű, csak tudd használni a Googlet és csináld meg az előző évieket.
2/5 anonim válasza:
Miért kéne tudni használni a Googlet? Sajnos emelt informatikán nem lehet ilyesmi eszközöket használni.
3/5 anonim válasza:
Szeritnem az első ugy ertette, hogy felkeszuleskent hasznalja a google-t. Egyébként a YouTube is nagyon hasznos, en most csak onnan (es persze az elozo evek érettségi feladataibol) készültem közép szintre, mivel mar nem vagyok diák. Bar emelt szinten azert több felkeszules kell, de nem lehetetlen.
4/5 anonim válasza:
Emeltre is fel lehet készülni úgy, hogy megoldod az összes előző érettségi feladatot. Vagyis én így készülük fel és legalább 90 százalékos lesz szerintem.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok és igen, úgy értettem, hogy csinálni kell az előző évieket és ha valahol megakadsz, akkor rákeresel googlén vagy youtubeon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!