Érettségi után kihagyással egyetemre menni?
Két éve érettségiztem és természettudományi szakra felvételizek. Ebből a tárgyból csak középszintűm van, másból emelteztem, de azt is elfogadják a szakra. 410 pontom van, tehát biztosan felvesznek, legalább ezen nem kell aggódnom :). Bőven felejtettem már a tananyagból, nem tudom ez mekkora hátrány lesz.
Akik szintén hasonló helyzetből indultak neki érezhető volt a lemaradás a többiekhez képest?
Én egy maximalista, szorgalmas és tanulós ember vagyok, szeretnék mindenből jó eredményt szerezni majd.
Szükség lenne arra, hogy itthon tanuljak addig egy kb. emelt érettségi tudásig?
Én is 2 év után jöttem műszaki képzésre, a “lemaradásom” számomra érezhető volt, elszoktam már a tanulástól. Ha szorgalmas vagy és tanulós, akkor nem lesz gond.
Én sajnos nem vagyok, de így is sikerült behozni a hátrányt.
A tanulásból nem estem ki, más szakon voltam eddig. Tanulmányi ösztöndíj is összejött és az átlagaim egész szépek voltak, szeretném ezt így is folytatni.
Azért valamennyire ismételgetek, de nem fogom túlzásba vinni.
Köszönöm a válaszokat! Ez megnyugtató :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!