Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gépészmérnök hallgatóként van...

Gépészmérnök hallgatóként van lehetőségem szerszámokhoz/szerszámgépekhez/merőműszerekhez jutnom?

Figyelt kérdés
Úgy értem van-e ilyen témában "vissza nem térítendő" támogatás? Esetleg ilyen pályázat. Vagy csak maga az iskola pályázhat ilyesmikre? (Amikre gondolok: kengyeles mikrométer, furatmérő, tolómérő, fogaskerék fogvastagság-mérő, esetleg fogy.elektródás/láng/CO2 hegesztő stb. )
2010. szept. 15. 22:18
 1/4 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Ezt konkrétan az iskolával (a tanszékkel, a laborral) kell megbeszélned.

Elvileg nincs ilyen, de gyakorlatilag lehet olyan, hogy használsz valamit, ami úgyis van és nem fogy nagyon.

2010. szept. 15. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos mivel ezek az eszközök nagyon drágák, így csak az órák keretein belül tudok velük dolgozni...és azzal vége. Egyenlőre nem engedhetem meg magamnak, hogy saját erőből szerezzem be őket :( Ilyen az élet...
2010. szept. 15. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Node ácsi. Ez egy egyetem ugye? Nem az eszközöket, hanem a laboridőt kell igényelni. Mint hallgató ehhez jogod van. Tehát utánajársz szépen a tanszéken, hogy kinél és milyen formában kell igényelni délutánra vagy estére laboridőt, aztán ha megvan az engedély akkor besétálsz és használod az eszközöket. A normális egyetemeken és főiskolákon erre van lehetőség, elvégre az egyetem pont arról szól, hogy saját kutatásokat/projekteket is futtathass.
2010. szept. 16. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Így van....ezt értem. Csak arra gondoltam, hogy talán van arra lehetőség, hogy mint diák, kaphatok saját eszközöket (vagy esetleg vásárolhatok kedvezményesen). De ezek szerint ilyen nincs....
2010. szept. 16. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!