Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az államilag támogatott...

Az államilag támogatott féléveket az egyetem befejezte után mennyi idő alatt kell visszafizetnem?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, le kell őket dolgozni bizonyos év alatt. Azonban én még el akarok végezni egy képzést, azért lenne fontos megtzdnom ezt.
2022. ápr. 18. 09:47
 1/3 Miss Endzsi ***** válasza:
10%
-ha lediplomázol nem kell visszafizetni, sem ledolgozni.
2022. ápr. 18. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Itthon kell dolgoznod annyid idöt amennyit az állam finanszírozott, ha kimész külföldre (tehát nem itthon hasznosítod a tudásod), akkor kell visszafizetned. Illetve ha háború van, akkor te tatrtalékos leszel a hallgatói szerzödèssel.
2022. ápr. 18. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
20 éven belül a támogatott félévekkel megegyező számú félév hazai munkaviszonyt kell igazolni. De ha akarod, ki is lehet fizetni a képzés árát.
2022. ápr. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!