Abbahagytam az egyetemet, hogy tudnám felgyorsítani az államilag támogatott felévek visszafizeteset?
Még tavaly szeptemberben abbahagytam az egyetemet, van 5 félév amit vissza kell az államnak. A suliban azt mondták még októberben, hogy nem egybol hanem bizonyos idoben küldik ki az ezzel kapcsolatos leveleket minden 1. Félév vagy nyár elején, mar nem emlékszem. Viszont következő hónapban megyek ki külföldre dolgozni 10 hónapra. Szeretném kifizetni a tartozásom, de a suli annyit mondott hogy várjak, majd jön egyszer a levél, ők ezzel nem tudnak mit csinálni, mar nem az ő hatáskörük.
Kit kellene ilyenkor megkeresni?
Az a baj, hogy tényleg nagyon lassú az ügyintézés. Én 2017 nyarán szereztem meg a BSc diplomámat ami több, mint 1,5 éve volt és csak az előző hónapban kaptam az ügyfélkapun levelet, hogy mennyi összeget kellene visszafizetnem vagy mennyi napot kell itthon ledolgoznom 20 éven belül.
Én azt tudom mondani, hogy türelem...
Köszönöm a válaszokat, mindkettőtöknek!
A 2. Kommentelőnek írtam privatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!