Hat éven keresztül benzinkutaztam, de már nincs benne pénz. Sok helyen látom hogy fizess ki xd összeget majd képzés aztán munka, van-e még olyan hely ahol a képzést utófizetni lehet Van még ilyen?
Figyelt kérdés
.2022. ápr. 17. 01:30
11/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat de ezek mind kiszállós melók....jogsim meg nem mostanában lesz....
2022. ápr. 17. 13:24
12/24 anonim válasza:
Eléggé problémás vagy te kérdező.
13/24 anonim válasza:
Nem értesz semmihez, buta vagy mint a föld, de elvárásait vannak. Vicc vagy.
14/24 anonim válasza:
Irány a gyár és közben beiratkozol egy szívednek kedves fizetős képzésre ahogy írtad. Azokra úgysem nagyon kell bejárni, az a lényeg, hogy tandíj ki legyen fizetve és pár hónap múlva mehetsz szakvizsgázni.
15/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de a gyári melót nem-igen birom, és igen próbáltam már... nem megy!
2022. ápr. 17. 18:41
16/24 anonim válasza:
Tehát a fizikumod is rossz. Mire vannak akkor elvárásait?
17/24 A kérdező kommentje:
22:14
Hát anyád p*csáját!
Ugassál akkor ha ledolgoztál 22 órát egyhuzamban mert b*szik bejönni a kollégád. Ne mondhatnám rosszak a fizikumomat. Pláne úgy hogy gyerekkoroban volt 2 agyhártyagyulladásom. Ha nem ismersz ne ugass KUTYA!
A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ!
2022. ápr. 17. 22:55
18/24 anonim válasza:
Kérdezö…a stílusod kb olyan, mint Zelenszkijjé, segítséget kérsz, mondanak valamit, aztán ugatsz és követelözöl, azt hiszed te dolgozol egyedül ebben az országban? Huzz el tanulni, már ha képes vagy rá egyáltalán és ne a nyáladat vers olyan emberekre akik segíteni akarnak. Elöre szólok, hogy a drog tönkreteszi a tanulási képességet…
19/24 anonim válasza:
Stílusodból ítélve wc-t pucolni még jó lehetsz.
20/24 anonim válasza:
10#
2,5 évet dolgoztam ács és tetőfedőként a havi keresetem csöves 118-169.000Ft volt havi 180-210 órákat dolgozva vidéken.
BP.-en ajánlottak 16-20e Ft között naponta
Szóval ez a havi 500.000Ft nettó maximum annak aki éjjel-nappal dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!