Létezik középiskolai matek oktató oldal vagy program tök hülyéknek?
Különtanár jelenti a megoldást, ha tényleg süsü vagy hozzá. Egy program nem tudja megtanítani, ha az alapokkal sem vagy tisztában (gondolok itt térgeora, trigo-ra, logaritmusra és társaira).
Ha pedig van némi fogalmad róla, tankönyvnek + gyakorlásnak (esetleg könyvtárazásnak) elégnek kell lennie.
Nekem a a matekérettségi.hu nem vált be.
Vedd meg ezt a könyvet, ez nagyon jó. Van hozzá megoldás is (külön könyv), ahol lépésről lépésre le van írva, hogy mit hogy kell számolni. Témakörökre van bontva és mindig a legalapabb példákkal kezd, majd egyre bonyolultabbak következnek.
Lehet, hogy a könyv külseje már máshogy néz ki, de a címe a lényeg, így kérd könyvesboltban.
Harmadikban még kettes voltam matekból, aztán negyedikben négyes, az érettségim pedig 87%-os lett. De szinte kivégeztem ennek a könyvnek az összes feladatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!