Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudom minek tanuljak....

Nem tudom minek tanuljak. Pályaorientációs kérdőíveket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Kevesebb mint fél évem van eldönteni, hogy mit tanuljak, hogy majd lehessen munkám, sok dolog érdekel, de nem tudom egyiket sem a munkámként elképzelni, ezért kellenének a pálya orientációs kérdőívek, fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek az életemmel. Segítség.

2022. márc. 9. 05:00
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem inkább kérdezd meg magadtól, hogy mi érdekel. Járj el nyílt napokra és dönts az alapján. Kérdezz meg más hallgatókat. Többet ér, mint valami kérdőív.
2022. márc. 9. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
A kérdőívek szörnyűek. Inkább írd le ki az amit szetetsz, milyen típusú embef vagy stb.
2022. márc. 9. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Kérdőívet töltettettek ki velünk középsuliban és nekem marketinget adott ki, 7 évvel később ennél messzebb nem is állhatnék a dologtól.

Az hogy jó vagy valamiben nem egyenlő azzal hogy szereted is.

Miket szeretsz? Milyen lehetőségek vannak az adott pályán?

2022. márc. 9. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!