Nem találok egy weboldalt, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Keresek egy weboldalt, amit tavaly a pályaorientációs napon mutattak meg az iskolák a 7.-es diákoknak. Akkor amikor volt nem írtam le a címét, most pedig megkérdeztem osztálytársakat, osztályfőnököt is, de senki sem írta le. A weboldal az összes szakmát összefoglalta egy-egy rövid videóval, amibe elmondják hogy milyen végzettség kell hozzá, mennyit fizet az a szakma, mentálisan mi kell hozzá, stb...2021. szept. 26. 16:39
1/2 anonim válasza:
Volt egy honlap, amit valamiért ma már nem lehet elérni. ( palyaorientacio.munka.hu ) Szerintem te erre gondolsz.
Helyette lett valamiért egy másik oldal (palyaorientacio.nive.hu)
Ha letöltöd az utóbbi oldalon lévő pdf-t, akkor benne megtalálhatsz sok-sok linket a szakmákhoz kapcsolódó videókkal (amik a régi honlapon fent voltak) és ez mellett a képzések hossza is le van írva.
Itt a link a pdf-hez:
Ehez ezt az oldalt tudod kiegészítésnek használni:
Itt a "kompetenciaelvárás" alatt el tudod olvasni, hohy milyen tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik ideális esetben a jelentkező.
Tudom, hogy így nem ugyanaz mint régen,de azért remélem, hogy segít neked valamennyire.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam, köszönöm!
2021. szept. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!