Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi segített a pályaválasztásba...

Mi segített a pályaválasztásban? Mi alapján döntöttetek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

Annak idején semmi sem segített, el is szúrtam, 2x.

Ma már Limpár Imre előadásait ajánlanám a döntés előtt állóknak és szükség esetén 1 év halasztást kapkodás helyett.

2020. dec. 10. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az segített dönteni hogy eljöttek a középiskolánkba abból az egyetemből ahová később jelentkeztem és jelenleg is járok, eléggé meggyőztek azzal hogy nincs ponthatár, mindenkit felvesznek, ha a kiírt időpont alatt végzed el a szakot akkor nem kell fizetned tandíjat (pl. 3 éves egy képzés akkor annyi alatt el is végzed) és főleg hogy nem kell nyelvvizsga a diploma kiadásához, meg amúgy eléggé foglalkoztatott az a téma igaz akkor még ebben a szakban nem is gondolkoztam. Amúgy ahogy az első mondta 1 év szünet tényleg jól jön végig gondolni hogy tényleg belekezdesz-e, én is 1 évre rá mentem az egyetemre addig meg dolgoztam hogy összeszedjem az egyetemhez szükséges dolgokra a pénzt.
2020. dec. 10. 18:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

#2, te melyik egyetemre jártál?

2020. dec. 10. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most is járok másod éves vagyok Vállalatigazdaságtan és menedzsment alapképzésen Komáromban a Selye János Egyetemen.
2020. dec. 10. 20:25
 5/7 anonim válasza:
100%

Én érettségi után rögtön jottem az egyetemre mivel tudtam hogy milyen szakon szeretnék tanulni(pénzügy-számvitel). A Budapesti Metropolitan Egyetemen tanulok másodéves vagyok és nekem igazából az döntött hogy még nem kell nyelvvizsga és persze tudom az egyetemen meg kell csinálni de ez nagy segítség volt, mert tudtam hogy szeretnék felsőoktatásban tanulni. 🙂🙂

De abban tényleg igazuk van az előttem valaszoloknak, hogy ha nem tudod várj egy évet 🙂

Sok sikert kívánok ❤️

2020. dec. 11. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
hogy tetszik az egyetem 4-es ?
2021. jan. 7. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Tetszik, bár, hogy csak 1 félévet jártunk rendesen emiatt a vírus helyzet végett, így eléggé rossz.😞 Amúgy örültem neki hogy most majd talán beindul az egyetem még tanév elején amikor beköltöztem a kollégiumba, aztán tanévkezdés előtt 8 nappal bejelentették, hogy ez a félév is távoktatásban lesz. Amúgy most a második félév is várhatóan így marad, remélem azért a jövő évet rendesen megtartsák mert az lenne az utolsó évem alapképzésből és még szeretnék találkozni az emberekkel mert így online nem ugyanolyan beszélgetni.
2021. jan. 7. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!