Milyen diákmunkát végzel, az egyetemen mit tanulsz?
Mérnök gyakornok vagyok, heti 30 órában dolgozom, 2200 a bruttó órabérem.
Mérnökinformatikusnak tanulok.
Most épp nincs munkám, januárban véget ért a projekt amire felvettek, azóta pedig a suli miatt nem tudtam újat vállalni.
Ezen az utolsó helyen 1750 forint volt az órabérem (nettó), kapcsolattartási/új kapcsolatfelvételi feladataim voltak (bővíteni akart a cég) heti 8 órában egy logisztikai vállalatnál. Néha voltak ad hoc extra feladatok, tolmácsolás, fordítás, ott 15ezer/óra, a fordítás 10ezer/oldal. Elég jól fizetett, sajnálom, hogy véget ért. Egyébként közigazgatási szakon vagyok, szóval semmi köze nem volt hozzá.
Most olyat keresek, ami már a mesterszakomhoz fog illeszkedni, de minimum 1700 ft/órát itt is megkérem.
Szoftverfejlesztő gyakornok vagyok, bruttó 2500 az órabérem. Hivatalosan heti 20 óra a keret tanév alatt, de nagyon rugalmasak. Előző félévben inkább heti 16 órában voltam, most hogy alig van már tárgyam, heti 32 órát dolgozom átlagosan.
Mérnökinformatikusnak tanulok, diákmunkát pedig a nyári szakmai gyakorlat folytatásaként, főleg tapasztalatszerzés céljából dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!