Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan pesti magánkoli...

Van olyan pesti magánkoli ahol 1 vagy 2 ágyas szobában tud lakni kettesben egy pár?

Figyelt kérdés
Párommal Pestre megyünk továbbtanulni, és felmerült a magánkoli is a drága albérlet helyett. Amiket néztem vagy csak fiú vagy csak lány koli, ami meg vegyes ott 1 szobában csak azonos nemű lehet.

2022. febr. 4. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez a koli előnye és hátránya. Olcsó megoldás. De nem kívánság műsor, hogy ki kivel alszik.

Nincsenek koedukált kollégiumok.

2022. febr. 4. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ehhez magánkollegium egy sima kollégiumban is lehet pályázni 1-2 ágyas szobára, persze ez nem lesz elég indok gólyaként.

De igen, vagy olcsó koli, vagy kényelmes albi.

Vannak koedukált illik, sőt a legtöbb az, és szerintem koedukált szoba is létezik, csak nem hiszem, hogy bárki beenged maga mellé egy párt szobatársnak. De semmi gond, majd bekopogsz a szomszédba, ha látni szeretnéd a párod.

2022. febr. 4. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

a kármánban (bme) lehet egy szobában 1 lány és 1 fiú

de én megkérdezném a magánkolikat is

2022. febr. 5. 00:24
 4/5 A kérdező kommentje:

2-es:

Nem más/mások mellé szeretnénk hanem kifejezetten 1-2 ágyasba csak mi.

2022. febr. 5. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:

a kármánban 2 ágyas szobák vannak...

és vannak szintén olyan magánkolik, ahol ketten vannak egy szobában...

2022. febr. 5. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!