Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem mellett munka? Mik a...

Egyetem mellett munka? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Gazdasági szakon kezdem nemsokára a második félévet. Csütörtök-péntek teljesen szabad lenne. Arra gondoltam, hogy diákmunkát keresnék és azon a két napon dolgoznék. Nem vagyok rászorulva szerencsére, de jobban esne ha a saját pénzemet költeném.

Tapasztalok érdekelnének, hogy mennyire működik ez egyetem mellett, érdemes lenne-e elkezdeni vagy nagyon sok időt elvenne a tanulásból stb.

2022. jan. 26. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 napod tényleg szabad és olyan munkát végeznél, amit nem utálsz, akkor megéri. Anno egyetem mellett részmunkaidőben dolgoztam asszisztensként egy cégnél, nekem hétfő-péntek volt full szabad, így heti 20 órát bevállaltam. Nem szakadtam meg a melótól és jól jött a pénz is, nem mellesleg pályakezdőként az önéletrajzban is jókora előny, hogy már dolgoztál valahol és van gyakorlatod.
2022. jan. 26. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is dolgozom heti 15 órát, én egészségügyi szakon tanulok.

Szerintem megéri, van saját kereseted, változatosságot hoz az életedbe, nem fásulsz bele a tanulásba, mert nem csak az iskola körül forog az életed, megtanulod jobban beosztani az idődet. Én ajánlom. :)

2022. jan. 26. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz dolgozni az egyetem mellett, akkor szerintem érdemes kipróbálni. Pénzt keresel és, ha szerencséd van akkor jó helyet találsz, jófej embereket ismerhetsz meg, tetszik a munka stb., sok előnye lehet. Én sajnos még egyik félévemben sem tudtam dolgozni, mert az órarendem nem engedi, de mindig szerettem volna én is.
2022. jan. 26. 20:42
 4/4 Neked csak Laci válasza:
55%
Különösebb tét nélkül a legjobb kipróbálni a munka világát, ezért a legjobb alkalom, hogy belevágj. Mire oda kerülsz, hogy meg is kell élned belőle, már nem fogsz rástresszelni.
2022. febr. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!