Angliai egyetemisták, ti dolgoztok tanulás mellett?
Olyan magyarokhoz szólna a kérdésem, akik kint járnak egyetemre.
Ti dolgoztok az egyetem mellett? Ha igen, akkor mennyit? Hány nap suli és hány nap munka 1 héten?
Mit dolgoztok, és megegyezik az egyetemi szakotokkal?
Illetve a legfontosabb, ti hogy találtatok munkát magyarként? Mert én neten nézegettem őket, de sehol nem találtam olyat, hogy egyetem mellett kivitelezhető lenne. Legalább 25-30 órát várnak el part-time-ra is, de az nekem már necces. Pedig rengeteg IT munka van a környéken hirdetve.
Nem a pénz miatt keresnék valamilyen munkát, hanem inkább a szakmai tapasztalatszerzés miatt. (Nem szeretnék végzéskor teljesen 0 tapasztalat nélkül megindulni.)
A kérdés csak is azoknak szól akikhez irányul, megjegyzéseket mellőzzük köszönööm🤗)
A kérdés angol oldalon is kint van.
Vagy ne törődjek ha valahova nem kimondottan egyetemistákat/gyakornokokat keresnek? (Olyat nem is találtam nagyon.)
Hanem csak írjak rá egy hírdető munkáltatónak, hogy ez a helyzet, ezt tudom, tanulni szeretnék, felvennének-e a tapasztalatszerzés miatt? Hátha pont elkél valaki olcsó(bb) bérért valami egyszerűbb munkakörre is?
Félreértesz:)
Én már egyetemre járok itt, és heti 3 napot kell csak bejárjak, és meg is érdeklődtem, hogy ez végig így lesz a 3 éven át. (Már csak 2 maradt ugye)
És gondoltam abban a heti 2 szabadnapomon eljárnék valahova dolgozgatni, egy olyan helyre ami megegyezik a szakommal, szóval eleve tapasztalattal végzek majd az egyetemen.
De attól függetlenül köszi a válaszod:)
Az a gond, hogy a nyarat Magyarországon töltöm általában teljes egészében. (Vagyis nekem nem gond, csak ez miatt)
Viszont így tanév közben elég lazák a heteim, tanulni meg elég nekem a hétvége, és így mindenképp van 2 szabad hétköznapom 1 héten. Még keresgélek hátha kifogok valami jót.
Mindenképp szakommal kapcsolatos munkát szeretnék találni, mert csak a tanulás és a tapasztalatszerzés miatt akarok valamit elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!