Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen lehetőségeim vannak ma...

Milyen lehetőségeim vannak ma , gyenge képességekkel ?

Figyelt kérdés

Sziasztok .

Én egy 45 éves férfi vagyok , aki az iskolákba soha nem tudott igazán jó eredményeket produkálni .

Általános suliban megállapították , hogy enyhe értelmi fogyatékkal rendelkezem .

Ez pontosan azt jelentei , hogy lassan s nehezen tanulok meg dolgokat , de könnyen felejtek !

Sajnos ez ma a munkám terén is jelen van , ezért gyakran fenyeget a főnökség , hogy le leszek váltva , ami súlyos következményeket von , maga után ! Gondolom , elbocsájtani akarnának .

A kollégáim is sokszor ki nevetnek és ócsmárolnak és rossz jelzőkkel illetnek .

De nem merem elmondani az igazat , mert rögtön én lennék még jobban a ( bohócuk ) !

Viszont ha a munkahelyemről , el küldenek , vagy el megyek , akkor fogalmam sincsen , hogy hová mehetnék tovább ?!

Tanfolyamot , nem tudom képes lennék e , el végezni .

Nagyon idegesít , hogy tanulok mint egy állat és olyan eredményeket produkálok , mint ha nem készültem volna !

Jártam tanfolyamokra korábban + tanárhoz , korrepetálásra , de volt olyan tanár , aki ki küldött a lakásából , mert 5 x - i magyarázat után sem értettem az egyenletet .

Majd utánam szólt a tanár , hogy én nem vagyok tanítható !

Azt gondolom , hogy egy kolonc vagyok a társadalom nyakán !

Mindenkitől elnézést kérek a panaszaimért , de ezt ki kellett adnom magamból .

#Lesulytó
2022. jan. 21. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért gondolják, hogy kamu, mert mindenki azt hiszi, hogy akinek picit is alacsonyabb 100-nál az IQ szintje, annak folyik a nyála és minden második szavát elgépeli...

Hát ez nem teljesen van így.

Mi az, amit nem értettél annó matekból és a tanár elküldött?

2022. márc. 7. 19:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves ( 11 s ) válaszadó , végre valaki , aki nem csak el ítélni tud .

Nos igazán , alapból nem igen feküdt nekem a matek valamiért , de amiért a tanár elküldött az a 2 ismeretlenes egyenlet nem értése volt . Azt mondta , hogy bele fáradt abba , hogy tovább kínlódjon velem és egyszerűen el fogyott a maradék türelme is , valamint azt javasolta , hogy én meg hagyjak fel a tanulással egy életre , mert nekem az az út , nem járható fogjam már fel végre .

2022. márc. 7. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!