Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biokémikus vagy történész?

Biokémikus vagy történész?

Figyelt kérdés
Melyiknek van inkább értelme?
2010. szept. 9. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
a biokémikusnak,a humán szakok elég telítettek
2010. szept. 9. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is biokémikus.
2010. szept. 9. 15:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Esetleg megindokolnátok?
2010. szept. 9. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
biokémikussal könnyen el tudsz majd helyezkedni, történésszel valószínűleg egyáltalán nem...
2010. szept. 9. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Nem is emlékszem, hogy láttam volna az elmúlt egy évben történész végzettséggel álláslehetőséget (bár nem kifejezetten kerestem, de át szoktam nézni mindenfélét).

második válaszoló

2010. szept. 9. 16:14
 6/8 A kérdező kommentje:
és régész? (eredetileg azt akartam írni, nem is tudom, miért történészt írtam)
2010. szept. 9. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
hozzáteszem, biokémikusként is lehetetlen elhelyezkedni:)
2010. szept. 10. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

A nővérem történész, sehol nem kap munkát évek óta.

Én ugyan nem biokémikus, de rokon szakmájú vagyok, vegyész. Kb 70 jelentkezést adtam be az ország legkülönbözőbb helyeire, mire valahova nagy nehezen felvettek.

Arra számíts, hogy amit az egyetemen megtanultál, annak a 90%-ára semmi szükséged nem lesz. Az első időszakban pedig egy senki leszel a munkahelyeden, akivel zsákokat cipeltetenek és legjobb esetben mosogattatnak.

Valamint ami nagyon fontos, hogy beszélhetsz is száz nyelvet perfektül, hogy ha az nem angol, egy munkahelyen sem állnak veled szóba. Ezerszer fontosabb a csak és kizárólag angol nyelvtudás, mint a szaktudás.

Nekem sajnos ezek a tapasztalataim.

2011. aug. 26. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!