2020/21 második félévében és 2021/22 első félévében folyósították nekem a bursa ösztöndíjat. Most látom hogy 2021 nov. 5 a jelentkezési határidő. Ez az új pályázóknak szól? Én továbbra is kapni fogom az ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
Vagy nekem is újra kellet volna pályáznom? Van bármilyen lehetőségem még?2022. jan. 18. 21:39
1/4 anonim válasza:
Neked is újra kellett volna pályáznod. Ez nem egy "örökösztöndíj", megpályázod ősszel, elfogadják, és a 2. félév+köv 1. félév amire jár.
Gondolj bele, simán megváltozhat +/- irányban is az anyagi helyzeted/életkörülményed, ami alapján már kapod/már nem kapod az ösztöndíjat.
Hát, már rég elbírálták őket szerintem, uh max a következő körben.
2/4 anonim válasza:
Jól tudom, hogy ha megpályázom 10 hónapig kapom automatikusan? vagy közte kell még 1x pályázni?
3/4 A kérdező kommentje:
2 félévre jár a bursa ha megpályázod, szóval csak évente kell pályázni.
2022. okt. 29. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!