Beadandó határideje - lehet ezzel valamit kezdeni?
Az egyik oktatónk 4 db beadandót kért két hete, azt mondta, hogy november 4. a határidő. Szerintem ez azt jelenti, hogy ma (november 4-én) még be kéne tudnunk adni (online), de éjfélkor lezárta a felületet. Én leadtam már tegnap délelőtt az összeset, de sok szaktársam éjfél utánig dolgozott a feladatokon. Lehet valamit tenni? Vagy a november 4-i határidő azt jelenti, hogy 4-én már nem lehet leadni, csak előtte?
Amúgy levelezőn tanulunk, egyszer találkoztunk az oktatóval, nem ismerjük, de a felsőbbévesek szerint nagyon szigorú. Az online felületen nem jelezte a határidőt, csak órán mondta (pedig a leadási felületen van olyan opció, hogy kiírja a határidőt és akkor automatikusan lezár, a többi tanár így szokta csinálni, mert akkor pontosan látjuk, hogy mennyi időnk van még, és nincsenek félreértések).
Köszönöm a választ!
Eddig mindig úgy volt, hogy aki csak napot adott meg, az aznap még engedte leadni, aki meg nem egész nap engedte, az pontosan megadta, hogy pl. 12:00-ig lehet feltölteni, vagy előző nap 23:59, vagy ilyesmi. :(
Ha a mai napot adta meg, és nem tudnám leadni a feladatot, mert lezárt a határidő lejárta miatt, én egész egyszerűen hivatkozva arra, amit mondott (hogy nov 4. a határidő, és biztosan hibás a rednszer, hogy már nem engedi feltölteni) elküldeném neki privát csevegésben a doksikat. Ha ezt többen is így teszik (állítják, hogy MA van a határidő, ami a MAI napot még magába foglalja), akkor nem nagyon fog tudni mit csinálni, kénytelen lesz elfogadni.
Ha nem, akkor biztosan a tanszékhez fordulnék segítségért. Nem a tanárt bemártva, csak jelezve, hogy a megbeszélt határidő ellenére az online felület valamiért (rossz beállítás, bug, mit kell ezt nektek tudni?) korábban lezárt, így más úton tudtátok csak IDŐBEN leadni.
Amúgy pont a héten adtam le egy olyan feladatot, aminek 1 éve lejárt a határideje. Nem volt gáz, elnéztem a félévet és rossz helyre töltöttem fel. A tanár meg ezután nemes egyszerűséggel átírta a határidőt jövő hétre.
Köszönöm a válaszokat!
Akik nem tudták tegnap leadni, azok végül elküldték e-mailben, majd kiderül, hogy mi lesz. Engem ugyan ez most nem érint, de szerettem volna tudni, hogy én gondolom-e rosszul, hogy mit jelent ez a határidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!