Ki érti és tudja jól, hova kell egy versben vesszőket tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan kéne egy segítség. Ma estig be kell küldjem két versemet, viszont a vesszőkkel nem vagyok teljesen biztos, hogy jó helyen vannak vagy nem.
Tudom ez nem illik a gyakori kérdésekre de kéne segítség.
Esetleg valaki tudja és van ideje? Nagyon nagyon hálás lennék. Annak elküldeném üzenetbe a két verset.
2022. jan. 14. 12:46
1/4 anonim válasza:
Nincs egy versnél kötelező vesszőhasználat szerintem...
2/4 anonim válasza:
Saját vers? Oda teszed, ahova akarod. Írhatod akár teljesen írásjelek, tagolás nélkül is.
Amúgy meg rendesen pakolod ki, ahova a nyelvtan is megköveteli egy mondaton belül.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen. Csak például egyszer mikor az iskola újságába bekerült egyik versem, a szerkesztő átnézte előtte. Rengeteg vesszőt tett pluszba és mondta, hogy vesszőhibám van sok
2022. jan. 14. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!